Onze aanpak

Sander Dejonghe

Vastgoed Dejonghe - Finsis BV
Baron De Gieylaan 73, 9840 De Pinte

Tel: +32 468 19 17 88

Ondernemingsnummer BE0723680673
BTW: BE 0723680673
Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507 742

Wettelijke info:
Beroepsaansprakelijkheid en verzekering NV Axa Belgium met polisnummer: 730390160
Onderworpen aan de deontologische plichtenleer van het BIV
Zichtrekeningnummer: KBC: BE65 7350 5240 0596
Derdenrekeningnummer: KBC: BE05 7360 6479 7175

Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars België
Luxemburgstraat 16b
1000 Brussel, België


Als je van je passie je beroep kunt maken, dan ben je een gelukkig man. Ik heb dat niet zelf uitgevonden, het geeft gewoon weer hoe ik me elke dag voel. Die passie voor mijn vak draag ik ook uit naar mijn klanten toe. Elk project is telkens weer een nieuwe uitdaging waar ik met veel enthousiasme tegenaan ga.

Na mijn studies heb ik gedurende 9 jaar de kans gekregen om de opgedane kennis in praktijk te brengen bij twee gerenommeerde vastgoedkantoren in de regio. Mijn werkgebied strekte zich uit van Gent tot Deinze, met een specifieke nadruk op De Pinte, waar ik al mijn hele leven woon en op een heel breed netwerk kan terugvallen.

Medio 2019 achtte ik het ogenblik aangebroken om op eigen benen te staan, om eigen accenten te leggen. Vastgoed Dejonghe kreeg vorm en is sinds eind 2019 operationeel.

Een woning (ver)kopen is een ingrijpende gebeurtenis waarbij deskundige én betrouwbare begeleiding onmisbaar is. Van cruciaal belang daarbij is dat de persoon die uw zaken behartigt niet alleen bekwaam en ervaren is, maar ook voeling heeft met de specifieke locatie én -vooral- dat hij uw belang als (ver)koper te allen tijde voorop stelt. Het gaat erom dat U op het eind van de rit gelukkig bent; ik maak me sterk dat ik daarvoor de meest geschikte persoon ben. Geeft u mij die kans, dan zal ik deze bewering heel graag voor u hard maken!

Onze missie

Op elk potje past een dekseltje, zeggen ze wel eens over de liefde. Wel met huizen is het nèt zo. Alleen wanneer het klikt tussen een huis en z'n bewoners krijg je magie, anders niet. Precies daarom gebruiken we bij Vastgoed Dejonghe zowel vak-als mensenkennis. Want het is onze luisterbereidheid die ons toelaat om zonder tijd- èn geldverlies een 'match' te vinden voor de woning die ons is toevertrouwd. Het is op die manier dat we keer op keer bewijzen dat er voor èlk huis en voor èlk budget -hoe klein of hoe groot ook- àltijd een nieuwe thuis is weggelegd.

Contacteer ons

U bent op zoek naar een woning, appartement of grond? Of u wil uw huis verkopen? Laat uw criteria na en wij houden U op de hoogte.

* verplichte velden

Sander Dejonghe
Sander Dejonghe
+32 468 19 17 88
sander@vastgoeddejonghe.be

Voor elk huis
een nieuwe thuis.